Sunday, June 1, 2008

Cui ii este frica de Junior Achievement Romania

Compania DENIPLANT JA a castigat premiul cel mare la competitia organizata de Junior Achievement Romania si va reprezenta Romania la STOCKHOLM

Acesta organizatie,Junior Achievement Romania care pregateste elevii si studentii sa devina antreprenorii de maine, dovedeste ca se poate si printr-un efort sustinut de cativa organizatori, a reusit sa pregateasca sute, chiar mii de copii pentru face fata junglei capitaliste. Am intalnit acolo pusti din clasa a V a sau a VI a care nici nu concepeau sa aiba alt job de cat acela de patron. Si nu era numai la modul declarativ, pentru ca se vedea ca vor sa invete si sa puna in practica cele invatate.

Cu toate ca festivitatea de premiere a avut loc la Hotel HILTON, in centrul Bucurestiului, sincer, nu am inteles de ce mass media nu a dorit sa fie prezenta.Nu am vazut acolo nici o televiziune si nici un post de radio care sa inregistreze sau sa transmita acesta festivitate de premiere. Activitatea acestei organizatii neguvernamentale si non profit a atras tineri din toata tara, din scoli, licee si chiar facultati private si de stat, i-a pregatit si intruit pentru a face fata economiei de piata de timp capitalist. Oare nu catre acest drum ne indreptam?
Cui ii este frica de Junior Achievement Romania.